fbpx
Filme Online Subtitrate

Alexandra, prima reacție după ce a câștigat „Bravo, ai stil!” 2023. Cui a ținut să-i mulțumească

Alexandra este câștigătoarea „Bravo, ai stil” 2023! Concurenta i-a cucerit total pe telespectatorii care au ales-o, prin vot direct, în cadrul Galei de vineri seară, drept cea mai stilată concurentă a show-ului prezentat de Ilinca Vandici, la Kanal D.

Câştigătoare celui de-al optulea sezon Bravo, ai stil! 2023 este Alexandra

Cel de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!”, show-ul fenomen de la Kanal D, prezentat de Ilinca Vandici, a ajuns la final, iar marea câștigătoare a serii este Alexandra. Cu un parcurs impresionant, charismatică și evoluând vizibil de la o ediție la alta, tânăra a convins publicul că merită coroana mult râvnită.

Alexandra a fost desemnată câștigătoarea celui de-al optulea sezon de public, întrunind 61,3 % din voturile exprimate prin SMS.  Confruntarea finală a fost între Alexandra și Maria, aceasta din urmă obținând un procent de 38,7%.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc părinților mei, vă mulțumesc că mi-ați dat sansă să fiu participantă la acest concurs și să-mi îndeplinesc visul pe care îl aveam de când eram copil”, a declarat Alexandra copleșită de emoții.  

Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Finalistele celui de-al optulea sezon „Bravo, ai stil!”, Iris, Maria, Alexandra Andreea și Jasmine, au strălucit în fața juraților și a publicului și au făcut totul pentru a-și convinge susținătorii că merită marele premiu de 100.000 de lei, însă doar una dintre ele a cucerit publicul.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

The post Alexandra, prima reacție după ce a câștigat „Bravo, ai stil!” 2023. Cui a ținut să-i mulțumească appeared first on TVmania.ro.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.