Alessandra Stoicescu face marele anunț. Candidează la europarlamentare din partea PSD

Unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV din România, Alessandra Stoicescu, este curtată de PSD pentru a deschida lista partidului la alegerile europarlamentare.

Într-o reacţie pentru Stiri pe Surse, Alessandra Stoicescu a dezminţit informaţiile apărute în spaţiul public:

”Iniţial am crezut că glumiţi. Eu nu urmăresc pietricelele în apă aruncate de Turcescu.”, susţine Alessandra Stoicescu.

Reamintim faptul că astăzi, Deputatul PMP, Robert Turcescu, a susţinut, pe contul său de Facebook, că a aflat pe surse că Liviu Dragnea i-a propus Alessandrei Stoicescu de la Antena 3 să deschidă lista PSD la alegerile europarlamentare.

Această informaţie a mai fost vehiculată şi în trecut, presa susţinând că moderatoarea emisiunii „100 de minute” de pe postul Antena 3, Alessandra Stoicescu, ar vrea ca în anul 2019 să părăsească televiziunea controlată Dan Voiculescu. S-a spus atunci că Alessandra Stoicescu va renunţa la televiziune petru a intra în viaţa politică şi că va alege partidul condus de Liviu Dragnea. Ea ar avea susţinerea necondiţionată a liderului PSD, Liviu Dragnea. Alessandra Stoicescu este jurnalist la postul Antena 3 şi este căsătorită din anul 2013 cu Sergiu Constantinescu, colegul său de la trustul de televziune.

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU