ALERTA. ZI TRAGICA pentru Halep! Ce i s-a intamplat la Roland Garros

Simona Halep a fost eliminată astăzi de la Roland Garros, chiar în sferturile de finală. Românca a pierdut în fața Amandei Anisimova, cu scorul 2-6, 4-6.

Simona Halep ocupa până la eșecul acestui meci locul trei în clasamentul WTA. Românca va coborâ foarte mult în topul celor mai bune jucătoare de tenis din lume.

Simona Halep nu a reușit performanța de anul trecut când a cucerit turneul de la Roland Garros și a fost eliminată în sferturile de finală. Românca cade de pe locul 3 pe 8 în WTA. Simona încă se menține în top 10 cele mai bune jucătoare de tenis din lume.

Simona Halep s-a menținut în top 10 cele mai bune jucătoare de tenis din lume din ianuarie 2014. Așadar, Halep a reușit performanța ca 5 ani de zile să se mențină printre cele mai bune tenismene de pe tot Globul. În primăvara aceluiași an Simona a reușit să se claseze în top 5 cele mai bune jucătoare. De atunci și până acum campioana noastră a stat doar 9 săptămâni în afara top 5 WTA. Simona Halep este cea mai bună jucătoare de tenis din România și face performanța de a fi și printre cele mai bune din lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *