ALERTA. Viorica Dancila, MUTARE-BOMBA in guvern

Deputatul Remus Borza, fost membru ALDE, a fost numit joi în funcţia de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate. Acesta vine pe acelaşi post ca şi Darios Vâlcov, apropiatul lui Liviu Dragnea, despre care premierul spunea ca se mai gândește dacă îl păstrează în funcție.

Decizia premierului Viorica Dăncilă privind acordarea calităţii de consilier a lui Borza a fost publicată joi în Monitorul Oficial. „Se acordă domnului Remus Adrian Borza calitatea de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate. Activitatea acestuia este neremunerată”, se arată în decizia premierului.

Remus Borza este deputat neafiliat din septembrie 2017 şi a fost ales pe listele ALDE Braşov. Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, într-o lungă conferința susținută la finalului primului CEx după încarcerarea lui Liviu Dragnea, dacă va lucra în continuare cu oameni precum Anca Alexandrescu sau Darius Vâlcov, aproiaţi ai fostului șef PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.