ALERTA Un bărbat a fost OPERAT de URGENȚĂ: omul susține că ar fi fost BĂTUT de polițiști


E anchetă la Poliția din Ploiești, după ce un bărbat a ajuns la spital și a fost operat de urgență în urma unei descinderi a mascaților.

Rudele omului susțin că acesta a fost bătut de polițiștii de la trupele speciale, care au descins la el acasă fără mandat. Povestea pare însă cusută cu ață albă în condițiile în care descinderile mascaților sunt coordonate de procurori și în condițiile în care ținând cont de pregătirea tactică a luptătorilor de la trupele speciale e greu de crezut că aceștia l-ar fi lovit pe bărbat tocmai în zona genitală pentru a-l imobiliza, așa cum susțin rudele omului. O anchetă a fost deschisă în acest sens.

„În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la un bărbat care ar fi fost operat de urgență după ce ar fi fost lovit de polițiști în timpul unor percheziții, comunicăm următoarele: În cursul zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale au desfășurat percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie furt din locuințe și din auto, ocazie cu care mai multe mandate de aducere au fost puse în executare. Una dintre persoanele conduse la sediul poliției a acuzat dureri, fiind solicitată intervenția ambulanței. Persoana a fost transportată la spital, unde a rămas pentru investigații medicale”, au transmis reprezentanţii IPJ Prahova.

„În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale, a fost sesizată unitatea de parchet competentă”, se încheie mesajul oficial, conform telegrama.ro.

Sursa; stiripesurse.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *