ALERTA. Un apropiat de-al lui Liviu Dragnea a TRĂDAT! Am aflat cine sunt cei trei parlamentari PSD care l-au sfidat


Situație incendiară în Parlament! Liviu Dragnea trebuie să majoreze alocațiile copiilor pentru că trei parlamentari au sfidat disciplina de partid și au votat PENTRU.

Amendamentul propus în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului de către PNL, care prevedea dublarea alocaţiilor de la 84 de lei la 150, pentru copiii de peste doi ani şi de la 200 la 300 pentru cei sub această vârstă, a fost adoptat cu 123 de voturi pentru şi 119 împotrivă. Acesta fusese miercuri respins în Comisiile reunite de Buget Finanţe şi Bănci.

Cine au fost însă parlamentarii de la PSD care au sfidat în această seară directiva de partid şi au votat pentru creşterea alocatiilor? Votul acestora a fost decisiv.

Citiți și:  LIVIU DRAGNEA E ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ GRATII: „ARE DURERI IMENSE ŞI AŞTEAPTĂ SĂ …”

Andrei Pop, deputat de Ialomiţa, unul dintre cei mai tineri parlamentari, este unul dintre pesediştii care au încălcat disciplina de partid şi au votat în favoarea creşterii alocaţiei.

Balint Liviu – Ioan, deputat de Salaj, fost parlamentar PMP, care a trecut în barca PSD în septembrie 2017, este cel de-al doilea. el de-al treilea este senatorul Emanoil Savin, fost primar al Buşteniului, un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile