Alerta. Umilință totală pentru noul premier!

Umilință totală pentru noul premier, Florin Cîțu. În seara în care noul Guvern a primit votul de învestitură în Parlament și a depus jurământul la Palatul Cotroceni, iese la iveală o dezvăluire bombă.

România are, în sfârșit, un Guvern cu puteri depline. Executivul lui Florin Cîțu a primit votul de învestitură în Parlament și a depus jurământul la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Klaus Iohannis. Totuși, noul Guvern nu are liniște nici în primele ore de la instalarea în funcție.

Dezvăluirea serii despre Florin Cîțu
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că cele trei partide de dreapta din coaliţia de guvernare l-au pus la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României. „Azi, în Parlament, PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta că îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României.

Citiți și:  Cîţu, decizia momentului! BOMBA pe scena politica. BREAKING NEWS

Toţi parlamentarii au primit Cartea Neagră a lui Cîţu ca să ştie că, votând un asemenea personaj la Palatul Victoria, sunt de acord cu următoarele aberaţii: tăierea bugetului Sănătăţii cu 22% chiar în momentul în care a izbucnit pandemia, deoarece Cîţu crede că Sănătatea nu este o prioritate, împrumuturi înrobitoare de 30 de miliarde de euro în ultimele 13 luni, adică 77 de milioane de euro în fiecare zi, respectiv aproape 1.000 de euro pe secundă, majorarea salariului minim ‘este o măsură antisocială, distructivă pentru economie’ – aceasta fiind credinţa sinceră a marelui finanţist Cîţu despre creşterea veniturilor angajaţilor din România”, a scris Ciolacu pe o rețea de socializare.

Citiți și:  Cîţu, decizia momentului! BOMBA pe scena politica. BREAKING NEWS

Vot împotriva Guvernului
El a adăugat că PSD a votat împotriva Guvernului lui Florin Cîţu. „Nu vrem din nou austeritate, sărăcie şi privatizări cu dedicaţie, aşa cum dreapta a făcut cât a condus ţara. România nu mai poate suporta o nouă guvernare tip CDR, dar fix asta oferă azi ţării – Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgenţă”, a mai spus acesta.

Sursa: capital.ro

157 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU