ALERTA.Trei GREI din PSD cer DEMISIA lui Liviu Dragnea


Scandalul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea ia amploare, iar parlamentarii PSD de Ilfov fac scut în jurul președintelui lor, Gabriela Firea. Contactați de STIRIPESURSE.RO, parlamentarii de Ilfov și-au exprima 100% susținerea pentru Firea.

”Cu siguranță că o susțin pe doamna Firea, în tot ceea ce face”, a declarat Corina Bogdan, deputat PSD de Ilfov, pentru STIRIPESURSE.

Întrebată dacă susține și demersul Gabrielei Firea prin care cere demisia lui Liviu Dragnea, deputatul a întărit cele spuse anterior.

”Deci eu susțin absolut întreg demersul doamnei Firea. Mi se pare un demers democratic. Alte declarații nu doresc să fac”.

La rândul său, senatorul Emanuel Botnariu își declară susținerea necondiționată pentru Gabriela Firea.

Citiți și:  Mafia ar crăpa de invidie! Adevăruri grele despre bani și putere!

”Deci eu o susțin pe doamna Gabriela Firea o mie la sută, pentru că PSD este cel mai pare partid social-democrat din Europa și noi nu vrem să fim conduși dictatorial”, a declarat Botnariu, pentru STIRIPESURSE.RO.

De asemenea, deputatul Cătălin Zamfira a precizat că o susține pe Firea, inclusiv în demersul prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea.

”Da, o susțin 100% pe doamna Firea, inclusiv în chestiunea demisiei domnului Dragnea. Absolut că o susțin pe doamna Firea”, a spus Zamfira, pentru STIRIPESURSE.

Totodată, Firea are și susținerea primarilor din Ilfov. Printre susținători se numără: Iacob Petre-oraș Popesti Leordeni, Ivan Marian- oraș Pantelimon, Petre Gheorghe-com 1Decembrie, Pretorian Cristian- Balotesti, Oancea Marian-Snagov, Covrigea Gheorghe- Berceni, Marin Ionuț -Copăceni, Condu Stefan-Dobroesti, Costache Constantin- viceprimar Voluntari si ceilalți viceprimari PSD din Ilfov.

Citiți și:  Denise Rifai o UMILESTE complet pe Gabriela Firea

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile