ALERTA. Tragedie pe calea ferata. Doua persoane AU MURIT

Un accident feroviar a avut loc la Iaşi, în zona Piciorul Lupului, comuna Ciurea.

Mecanicul unui tren de pe ruta Bucureşti-Iaşi a sunat la 112 să anunţe că a lovit în plin trei oameni.

Accident feroviar cu victime, la Iaşi. Conductorul a sunat la 112 şi a spus că a lovit în plin 3 oameni
Din primele informaţii se pare că este vorba despre trei persoane, un tânăr de 21 de ani, o femeie de 40 de ani şi o altă persoană de 20 de ani. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar în cazul celei de-a treia persoane se acordă primele îngrijiri medicale la faţa locului.

La locul unde trenul a lovit trei persoane au fost trimise o autospecială de descarcerare grea, o autospecială cu modul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă și două ambulanţe de la SAJ Iași.

„Un mecanic de locomotivă, care conducea un tren pe ruta București-Iasi, a anunțat faptul că în zona localității Ciurea a lovit și accidentat mortal trei persoane, care se deplasau pe calea ferată”, anunţă ISU.

„În această seară am fost sesizati prin apel unic de Urgenţă 112 de mecanicul unui tren ce se deplasa pe direcția București Iași cu privire la faptul că ar fi surprins și accidentat mortal trei persoane. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, anunţă şi poliţiştii.

Articol în curs de actualizare…

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.