ALERTA TERORISTA? Panică printre romani: TRUPELE SPECIALE patrulează pe străzi / SRI REFUZA SA OFERE EXPLICATII! Foto/Video

mascati4

Panică printre timişorenii care au tranzitat centrul oraşului marţi-dimineaţă!

Zeci de mascaţi înarmaţi, însoţiţi de câini special dresaţi, au putut fi observaţi în zona Catedralei Metropolitane şi în Parcul Central creând impresia unei stări de alertă naţională.

Prezenţa luptătorilor de la trupele de intervenţie ale IPJ Timiş a fost repede asociată cu instituirea codului albastru emis încă din 2004 şi menţinut zilele acestea pe fondul unor ameninţări a grupării ISIS care viza, printre altele şi Europa.

trupe-speciale-timisoara-mascati-1-1-728x336

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat însă că prezenţa mascaţilor pe străzile Timişoarei nu are nici o legătură cu posibile atacuri teroriste ci este doar pentru asigurarea siguranţei cetăţenilor şi a unui climat de linişte în perioada sărbătorilor de iarnă, o măsură instituită la nivel naţional.

La scurt timp de la apariția lor în centrul orașului, forțele de ordine cu cagule s-au făcut… nevăzute, reprezentanții poliției afirmând că patrularea oamenilor legii pe străzi se face prin rotație, în locul mascaților fiind introduși ulterior jandarmii și polițiștii locali.

mascati-catedrala-3

”Lucrătorii de la SIAS vor mai putea fi văzuți, în zilele acestea, pe străzi. Ei au ordin să vegheze asupra securității cetățenilor și pentru asigurarea unui climat de liniște pe străzile orașului”, a specificat Ancuța Morariu.

Serviciul Român de Informații a refuzat să ofere explicații în legătură cu o posibilă asociere între ”mascați” și instituirea unei stări de urgență la nivel național. (surse foto/video/info: renasterea banateana / opiniatimisoarei)

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

5 comentarii

  1. Gherasim Nicola

    deja avem teroristi in romania. stiu sigur!

  2. de ce nu patruleaza si prin harghita si covasna acele trupe?

  3. In Galati este aceeasi treaba. Mascatii se aflau la ore 21 00 in par carea mall-ului din oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *