ALERTA TERORISTA! Oameni înjunghiaţi la Londra. Patru atacuri comise în 12 ore de un cuţitar, căutat de poliţie

Este alertă în Londra, după o serie de atacuri cu cuțit au fost comise pe stradă. Patru persoane au fost înjunghiate în incidente separate. Poliția avertizează că violențele au fost comise de un bărbat, care e acum căutat.

Atacurile au fost comise pe străzile din nordul Londrei. Toate cele 4 victime au fost atacate și înjunghiate din spate, fără nicio avertizare.

Semnalmentele atacatorului

Poliția spune că e un singur atacator și a lansat o amplă operațiune de căutare a lui.

Potrivit anchetatorilor, este vorba despre un bărbat de culoare, cu înălțimea 1,90 de centimetri și care purta haine închise la culoare, spune Sky News.

Cum s-au desfășurat atacurile

Prima sa victimă a fost o femeie de 45 de ani, înjunghiată în spate sâmbătă seara, după ora 19.00, pe Șoseaua Aberdeen. A fost spitalizată în stare foarte gravă.

Al doilea atac a fost comis 4 ore mai târziu, în Park Avenue. Bărbatul înjunghiat a fost, de asemenea, spitalizat și nu e în pericol.

Al treilea atac a fost comis duminică dimineață, cu puțin înainte de ora 04.00. Un bărbat a fost înjunghiat în apropierea stației de metrou Seven Sisters.Tânărul de 23 de ani e în stare critică.

Al patrulea atac a fost comis în jurul orei 10 dimineața, pe Șoseaua Brettenham din Nordul Londrei. Victima a fost grav rănită, iar viața sa e în pericol, spun medicii.

Înjunghiaţi la întâmplare

O operațiune amplă a fost declanșată de poliție. Oamenii au fost avertizați să fie vigilenți pe stradă.

”Toate cele 4 victime nu au nicio legătură și par a fi fost selectate la întâmplare, fiind singure și vulnerabile. Nu există dovezi care să sugereze că incidentul are origini teroriste”, a declarat Inspectorul Șef Stuart Smillie, de la Poliția Metropolitană.

Polițiștii au lansat un apel către populație pentru a furniza informații care să ajute la prinderea atacatorului. Un bărbat a fost reținut în jurul orei locale 11.00, dar, deocamdată, polițiștii britanici nu au precizat dacă are vreo legătură cu atacurile.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *