Alertă! Tânăr de 35 de ani, mort după rapel cu vaccinul Pfizer

A fost înregistrat un nou deces după administrarea vaccinul anti Covid-19. Victima este un tânăr în vârstă de 35 de ani din Vaslui, care figura în registrele medicale ca bolnav cronic.

Pacientul a decedat la aproximativ 48 de ore după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului anti-COVID-19 de la Pfizer, transmite Romania TV. Tânărul a avut Covid-19 și fusese declarat vindecat.

El suferea de insuficienţă renală şi făcea de mai mulţi ani dializă. Potrivit declaraţiei membrilor familiei, vineri, acesta a fost prezent la o şedinţă de dializă, după care a făcut rapelul.

Bărbatul a murit după ce a făcut o dializă
Se pare că în cursul serii s-a simţit rău, starea sa degradându-se ulterior. În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 şi a anunţat că acesta este în stare de inconştienţă.

„Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul”, au declarat, marţi, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, potrivit Agerpres.

Un alt bărbat, în vârstă de 45 de ani, a murit la începutul lunii a doua zi după administrarea primei doze de vaccin produs de Pfizer/BioNTech, într-un centru de vaccinare din Mioveni, județul Argeș.

Persoana se afla în evidență cu dislipidemie și valori tensionale crescute, conform medicului de familie al bărbatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!