ALERTĂ! Specialiştii pregătesc, în secret, un lockdown general de 60 de zile?

Specialiştii din lumea medicală susţin, tot mai mult, că un lockdown general este inevitabil în ţara noastră. Protestele şi numărul de infectări zilnice ar duce la o astfel de măsură.

Dr. Vasi Rădulescu pretinde că asta ar fi varianta ideală pentru a evita un ”2021 plin de chin, cu populație tot mai stresată, mai violentă”.

Ce trebuie să facă statul în cele 60 de zile de carantină?
„1. Faci lockdown pentru 60 de zile.

  1. Vaccinezi 450.000 de oameni pe zi.

  2. Testezi cât de mult poți.

În 60 de zile ajungi la 27 de milioane de doze. Asta înseamnă aproape 14 milioane de oameni vaccinați complet. Suficient pentru a atinge un procent necesar imunizării de masă.

60 de zile lockdown înseamnă timp să aprovizionezi cu vaccinuri, timp să scazi încărcarea spitalelor, timp să duci imunitate în fiecare familie. 60 de zile de lockdown pentru o populație obosită poate fi prea mult, dar sacrificiul va merita din plin.

Pentru că 14 milioane de oameni vaccinați înseamnă pa-pa la carcalac și pa-pa la pandemie„, a postat dr. Vasi Rădulescu.

La ce rezultate ne putem aştepta?
„Datele preliminare CDC (centrul de control al bolilor din SUA) arată că persoanele cu ambele doze de vaccin NU mai transmit virusul. Chiar dacă l-ar transmite, dacă celelalte persoane sunt vaccinate, riscul de a muri sau a face o formă gravă este 0 (zero).

Testele sunt utile chiar și în lockdown, pentru că va mai exista populație mobilă – nu ai cum altfel. Dar dacă o controlezi regulat, scazi apariția cazurilor. Continui cu vaccinarea, că e prioritate absolută.

Putem alege varianta asta sau un 2021 plin de chin, cu populație tot mai stresată, mai violentă. Sunt tare curios să văd ce vor face oficialii„, a mai scris dr. Vasi Rădulescu.