ALERTA Sedinta cruciala a PSD in SCANDALUL MOMENTULUI

Premierul Viorica Dăncilă se află la ora transmiterii acestei știri în Parlament, unde are o ședință cu mai mulți miniștrii. Discuțiile vizează candidatul României la funcția de comisar european după respingerea Rovanei Plumb, dar și moțiunea de cenzură care urmează să fie depusă de PNL, conform Mediafax.

„Avem și alte probleme de discutat, vine moțiunea de cenzură, trebuie să discutăm. Avem de aprobat Biroul Județean pentru Cluj, avem de aprobat mandatarul financiar, sunt mai multe proiecte de discutat și mi se pare normal ca pentru o organizație de partid, să ai întâlniri regulate în care poți să discuți problemele importante legate de activitatea politică. (…) Vreau să am o discuție cu miniștri, unii dintre ei sunt și deputați, e o ședință de grup. Acesta e motivul pentru care am chemat și miniștri aici”, a afirmat Dăncilă, în Parlament.

Președintele PNL Ludovic Orban a afirmat, marți, că va depune moțiunea de cenzură în cursul zilei.

Viorica Dăncilă a anunțat că nu va fi luată o decizie cu privire la propunerea unui comisar european, în ședința Comitetului Executiv al PSD de marți, precizând că vrea să aibă mai întâi o discuție cu președintele ales al Comisiei Europene Ursula von der Leyen.

Comitetul Executiv al PSD se reunește, marți, la Parlament, de la ora 16.00.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *