ALERTA Se cere DEMISIA ministrului Sănătăţii. Nelu Tătaru este acuzat că i-a mințit pe romani


PSD cere demisia ministrului Sănătăţii. Nelu Tătaru, pe care îl acuză de minciună în ceea ce priveşte alocarea sumelor pe care cadrele medicale aflate în prima linie în lupta cu COVID-19 trebuie să le primească drept bonus.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că medicii şi celelalte cadre medicale cărora li s-a promis o bonificaţie de 2.500 de lei pentru că se află în prima linie a luptei cu COVID-19 au luat ”cea mai rea ţeapă” de la autorităţi, pentru că ”nici până în ziua de azi nu au primit banii”. În acest context, PSD cere demisia ministrului Sănătăţii, potrivit News.ro.

”Există un anunţ al domului ministru Tătaru cum că vineri s-au dat banii către Direcţiile de Sănătate. Cum i-a dat? Pentru că aţi spus cu puţine zile în urmă că niciun spital nu a trimis tabelele şi nu a cerut aceste sume. Este o minciună şi pentru asta domnul Tătaru trebuie să-şi dea demisia pentru că nu este prima şi nici singura minciună”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD.

De exemplu, Romaşcanu susţine că de la Spitalul Bistriţa Năsăud s-a trimis tabelul în data de 7 mai.

”Am cerut tuturor Consiliilor Judeţene conduse de reprezentanţi ai PSD să ne spună dacă au trimis aceste solicitări. Până astăzi, am primit 21 de confirmări din cele 28 de Consilii judeţene pe care PSD le coordonează. Nu mă îndoiesc că toţi au trimis, deci, domnul ministru Tătaru, mai atent în informaţiile din spaţiul public pentru că până la urmă cei care pierd sunt cei care luptă cu adevărat împotriva acestui virus ucigaş”, a mai spus Lucian Romaşcanu

Sursa: sririleprotv.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *