ALERTA. România se pregătește de ATACURI CHIMICE! Ce au decis autoritatile

România se pregătește de război. Decizie incredibilă a autorităților. S-a pus la cale o achiziție de zeci de milioane. Totul este oficial. Armata vrea să fie pregătită în cazul unui atac chimic. Zeci de milioane de lei cheltuite de către cei de la Ministerul Apărării Naționale.

Armata Română va fi dotată cu măști de gaze, costume de protecție împotriva agenților biologici și chimici și pelerine de protecție. Este decizia de ultimă oră a celor de la Ministerul Apărării Naționale. 95 de milioane de lei au fost puși la bătaie pentru acest proiect.

Unitățile militare din București, Craiova, Constanța, Suceva, Târgu Mureș și Ploiești vor fi dotate cu peste 64 000 de măști de gaze, 39 000 de costume de protecție împotriva agenților biologici și chimici și 86 700 de pelerine de protecție. Valoarea totală a contractului este de 95 671 275 de lei. Durata maximă a contractului este de 7 ani.

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a declarat că nu există o amenințare directă cu privire la un eventual atac chimic, însă armata are nevoie de această achiziție pentru a fi dotată cu echipamente noi. Leș susține că și-ar dori ca această achiziție să fie făcută de la operatori din industria națională de apărare. Data limită de depunere a ofertelor este 23 septembrie 2019, anunță Digi24.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.