ALERTA.Reguli NOI pentru bolnavii de COVID-19 internaţi

După un an de pandemie de când bolnavi COVID-19 au stat cu săptămânile în spital, izolați complet de familie și prieteni, regulile se schimbă.

Vești bune în ceea ce privește pacienții infectați cu coronavirus și rudele acestora. În contextul în care pacienții care erau internați în spitale infectați cu această boală nu puteau să fie vizitați, de cei care fac parte din familiile acestora, iată că acum acest lucru este posibil.

Pacienţii în stare gravă pot fi vizitaţi de un membru al familiei
Vor fi vizitați acei pacienți care se află în stare gravă. De altfel aparținătorii pot merge o singură dată în vizită, un singur membru al familiei poate merge să viziteze pacientul care se află între o stare gravă.

Durata unei vizite va fi de 15 minute
Acesta va primi echipament medical gratuit de la spital, trebuie să respecte măsurile sanitare, iar vizita nu va dura mai mult de 15 minute De asemenea nu este permisă introducerea de obiecte personale.

Este o veste bună în contextul în care, din păcate, cei care au decedat până acum infectați cu SARS-CoV-2 nu au putut să își mai vadă rudele.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!