ALERTA. Război TOTAL între Iohannis și Tudorel Toader. Acuzații grave!

Președintele Klaus Iohannis îi solicită demisia ministrului Justiției,Tudorel Toader pe care îl acuză de comportament iresponsabil.

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat vineri demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pe care îl acuză de un comportament iresponsabil pentru că a inclus în ordonanţa de urgenţă pe justiţie prevederi fără nicio legătură cu solicitările Comisiei de la Veneţia, ba chiar contrare lor, de natură să sporească îngrijorarea partenerilor europeni.

Totodată, şeful statului solicită majorităţii PSD-ALDE să ţină cont de opiniile cuprinse în raportul Comisiei de la Veneţia şi să reevalueze cu maximă celeritate modificările aduse legilor justiţiei, dar şi Codurilor Penale şi de Procedură Penală pentru ca impactul negativ asupra justiţiei şi a statului de drept să înceteze.

Citiți și:  Colonel Florin Șinca: "La noi, în Europa și în lumea largă se înseilează un nou regim. N-are mamă, n-are țară. N-are doctrină, n-are principii, dar are legi, actori, planuri, strategii, bani la greu"

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.