ALERTA.RĂSTURNARE DE SITUAȚIE Prima REGIUNE care anunță că e de partea lui Dragnea


Preşedintele interimar al PSD Braşov, Marius Dunca, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că preşedinţii din Transilvania îl susţin pe liderul formaţiunii Liviu Dragnea, iar luptele interne şi dezbinarea nu fac bine partidului.

”CExN este convocat de preşedintele Dragnea. Liderii din Transilvania susţin preşedintele. Aceste lupte interne, discuţiile inutile, dezbinarea nu fac bine partidului. Avem un program de guvernare pe care trebuie să-l ducem la bun sfârşit. Mai multă înţelepciune şi responsabilitate sunt utile tuturor. Românii ne-au ales pentru a ne pune toată energia în slujba cetăţeanului”, a declarat Marius Dunca, pentru AGERPRES, fiind întrebat despre întrevederea de sâmbătă a liderilor organizaţiilor judeţene ale PSD din Transilvania şi despre apelul pe care l-au lansat în vederea convocării cât mai rapide a unei şedinţe a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al partidului.

Liderii organizaţiilor judeţene PSD din Transilvania îi solicită preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, convocarea în cel mai scurt timp a Comitetului Executiv Naţional, potrivit vicepreşedintelui PSD, Gabriel Zetea, lider al PSD Maramureş.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

“Am avut în această după amiază o întâlnire cu colegii din PSD din Transilvania. Am discutat câteva ore, fiecare cu argumentele sale, despre direcţia în care trebuie să se îndrepte pe termen scurt şi mediu Partidul Social Democrat. M-am bucurat enorm să văd că părerile coincid în cele mai multe privinţe şi am stabilit că începând de astăzi vom vorbi între noi, membrii PSD din Transilvania, mult mai des şi vom avea poziţii unitare atunci când se va vorbi despre viitorul nostru. Susţinem fără rezerve Guvernul PSD-ALDE şi aplicarea în continuare a programului de guvernare. Toate atacurile şi disensiunile publice între membrii PSD cu funcţii de conducere de la Bucureşti trebuie să înceteze rapid pentru a ne concentra pe rezultatele guvernării şi pentru a ne putea ţine de cuvântul dat românilor în 2016. Cerem preşedintelui Liviu Dragnea convocarea în cel mai scurt timp posibil a unei şedinţe (sau a câte şedinţe este nevoie) a Comitetului Executiv Naţional pentru a clarifica eventualele nemulţumiri a unor colegi. PSD este un partid democratic unde fiecare are dreptul să îşi exprime liber punctul de vedere, dar ne dorim să auzim nemulţumirile în cadrul şedinţelor statutare ale partidului şi nu în mass media”, a scris sâmbătă pe facebook Gabriel Zetea, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

El a declarat, ulterior, că există toată disponibilitatea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a tranşa această dispută în interiorul partidului.

“Noi sperăm cât mai devreme (n.r. va avea loc CExN). Este la latitudinea preşedintelui Liviu Dragnea să convoace CExN, dar eu sper că o va face în cea mai scurtă perioadă de timp posibilă”, a declarat Zetea, la Digi 24.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *