ALERTĂ Rareș Bogdan, anunț-ȘOC despre Kovesi! „Este priveghi la PSD!”


ALERTĂ Rareș Bogdan, anunț-ȘOC despre Kovesi! „Este priveghi la PSD!” Rares Bogdan a anuntat, luni seara, ca Laura Codruta Kovesi este, in acest moment, „favorita” pentru functia de sefa a Parchetului European. El a spus ca Germania intentioneaza sa isi retraga candidatul, iar Franta va proceda la fel.

„Laura Codruta Kovesi este favorita la a ocupa functia de sef al Parchetului European. Ultimele informatii, Germania se pare ca isi va retrage candidatul si Franta se pregateste sa isi retraga candidatul. Este priveghi la sediul PSD, ii doare stomacul si capul.

Primul lucru pe care il ca cere este investigatia pe fonduri europene.

In acest moment, voturile din Parlamentul European sunt la 80% pro-Romania, pro-Kovesi. O sa vedem cum isi va rupe hainele de pe ea Norica Nicolai. Ei personal nu vreau sa vad asa ceva”, a declarat Rares Bogdan la Realitatea TV.

Citiți și:  Lovitură DURA pentru Florin Cîțu! Mesajul lui Rareș Bogdan

Kovesi, audiata marti in Comisia LIBE

Laura Codruta Kovesi va fi audiata marti, 26 februarie, in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european. Potrivit presedintelui Comisiei LIBE, Claude Moraes, fiecare candidat va fi audiat timp de 75 de minute.

Presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, a transmis membrilor forului detalii despre audierea candidatilor la sefia Parchetului European. Astfel, fiecare candidat va fi audiat 75 de minute, iar doua tremi din timpul alocat va fi pentru intrebari si raspunsuri.

Mesajul transmis de Claude Moraes, pe e-mail, membrilor Comisiei LIBE contine si scrisoarea presedintelui Parlamentului European Antonio Tajani in care anunta ca Laura Codruta Kovesi se afla pe lista scurta a celor trei procurori care candideaza pentru functia de procuror sef european. In scrisoarea din 4 februarie a lui Tajani, Kovesi figura pe primul loc in ordinea preferintelor pentru sefia Parchetului European, urmata de Jean-Francois Bohnert (Franta) si Andres Ritter (Germania).

Citiți și:  Scandal monstru pe scena politică: Mi-a dat mesaj la 12 noaptea!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *