ALERTA. Raed Arafat AVERTIZEAZA populatia din Romania! Urmeaza FENOMENE EXTREME

Raed Arafat atenționează populația că trebuie să fie pregătită pentru fenomene meteo extreme, menționând că în perioada următoare vor fi condiții de iarnă. Începând de duminică, ora 15.00, până miercuri, ora 9.00, este în vigoare o atenționare de vreme rea, valabilă pentru aproape toată țara. Temperaturile vor scădea sub nivelul normal pentru această perioadă.

În contextul acestei prognoze, coordonatorul Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a atenționat, duminică, la Antena 3 că populația trebuie să fie pregătită pentru fenomenele extreme.

„Suntem pregătiți, însă și populația trebuie să se pregătească și aici sfatul nostru este să se adapteze condițiilor care vor apărea, care sunt mai aproape de condiții de iarnă decât cele de vară.

Cei care urmează să circule în zonele montane să-și readapteze vehiculele pentru condițiile de iarnă. Mai mult decât atât, rugămintea către populație este ca cei care au aplicația DSU sau cei care o descarcă să urmărească avertizările pentru că noi preluăm imediat de la ANM aceste avertizări și le emitem prin această aplicație și acolo unde va fi nevoie vor fi emise avertizări și prin sistemul RO-ALERT pe zone specifice”, a spus Raed Arafat, la Antena 3.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.