Alerta. PSD, acuzații fără precedent pentru președintele României

PSD a lansat recent un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, susținând că președintele „s-a retras” la Cotroceni, fără să răspundă durerilor suferite de români în urma actualei pandemii. Astfel, social democrații subliniază că România tocmai a trecut de un milion de infectați cu COVID și 25.000 de decese.

PSD îl trage pe Klaus Iohannis la răspundere! S-a retras la Cotroceni, fără să asculte durerile românilor
PSD susține că preşedintele Klaus Iohannis „s-a retras” la Cotroceni, „mut şi surd la durerile românilor”. Totodată, social democrații au scris că niciun politician de la guvernare nu îşi asumă vreo răspundere pentru faptul că pandemia pare scăpată de sub control.

„Iohannis şi-a adus la putere Guvernul său plin de nevolnici şi s-a retras în Foişorul său de la Cotroceni, mut şi surd la durerile românilor. Asistă absent cum o putere total incompetentă duce ţara spre o tragedie colectivă! Sute de pacienţi sunt evacuaţi noaptea din spital, haotic şi inuman, ca să obţină locuri libere la ATI, deşi ei ne spun oficial că revenim la normalitate.

Citiți și:  Iohannis a semnat decretul! LEGEA care pune pe jar toată România

România tocmai a trecut de un milion de infectaţi cu COVID şi 25.000 de decese, iar pandemia pare scăpată de sub control. Niciun politician de la guvernare nu-şi asumă vreo răspundere pentru asemenea dezastre.Ghinionul României este că toate aceste drame se întâmplă în week-end, iar anul acesta – în mod special – sezonul prezidenţial de ski s-a prelungit până în mai!”, este scris într-0 postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Bilanț COVID-19, 11 aprilie
Până astăzi, 11 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.006.167 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 906.659 de pacienți au fost declarați vindecați.

Citiți și:  Lovitură IN PLIN pentru Klaus Iohannis. E cutremur pe scena politică

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.302 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 439 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Până astăzi, 25.135 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!