Alertă primită în urmă cu puțin timp de la MApN

Avertisment de ultima oră transmis de Forţele Aeriene Române

Forţele Aeroene Române anunţă, miercuri, că aeronave de luptă de mare viteză aparţinând Forţelor Aeriene Spaniole vor executa zboruri de antrenament la înălţimi mici în centrul, estul şi sud-estul ţării, informează News.ro.

”Aeronave de luptă de mare viteză aparţinând Forţelor Aeriene Spaniole vor executa în perioada 11-13.04.2023, zboruri de antrenament la înălţimi mici în centru, estul şi sud-estul ţării. Menţionăm că aceste activităţi de zbor, sunt în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant şi menţinerea capacităţii acţionale în cadrul alianţei”, au transmis, miercuri, Forţele Aeriene Române.

Citiți și:  Scandalul sexual din armata Rusiei ia proporții: "Unele femei erau pasate de la un ofițer la altul"

Instituţia a precizat că se încearcă diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, ”urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor actuale”.

Vezi si – E CLAR! VINE RĂZBOIUL! România va cumpăra avioane de ultimă generație F-35

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu