Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIE

ALERTĂ Polițistul DNA care a fotografiat notele SRI despre Dragnea va executa 9 ani de închisoare!

32d8419474fb828826a8a124742ab2fd

Polițistul DNA care a fotografiat notele SRI despre Dragnea va executa 9 ani de închisoare! Dan Emil Manolachi, fost ofiter de politie judiciara al Directiei Nationale Anticoruptie si al Politiei Judetului Constanta, trebuie sa execute o condamnare totala de 9 ani de inchisoare, dupa ce a fost condamnat definitiv in doua dosare: la 8 ani de inchisoare, respectiv 5 ani de inchisoare. Decizia a fost data de Curtea de Apel Constanta, relatează Ziare.com.

In ambele dosare este vorba de scurgeri de informatii din anchetele DNA si de faptul ca fostul politist ii avertiza pe cei vizati de anchete ca sunt monitorizati de procurorii anticoruptie.

Magistratii au motivat sporul de pedeapsa “avand in vedere natura infractiunilor savarsite, impactul activitatii infractionale a condamnatului in ceea ce priveste gestionarea dosarelor de urmarire penala in care se efectuau cercetari, dar si faptul ca se observa o perseverenta infractionala a acestuia, care a luat contact in exercitiul functiunii de informatii pe care le-a transmis partilor din dosare”.

Fostul ofiter de politie a contestat aceasta decizie la Inalta Curte. Dosarul a fost inregistrat luni la aceasta instanta si urmeaza sa primeasca termen de judecata. Dan Emil Manolachi este in acest moment inchis la Penitenciarul Poarta Alba.

Procesele

Concret, Dan Emil Manolachi a fost condamnat la 8 ani de inchisoare pentru divulgarea de informatii secrete, dupa ce a fost gasit vinovat ca a fotografiat o nota secreta emisa de Serviciul Roman de Informatii (SRI), care continea date despre fostul lider PSD, Liviu Dragnea, si despre societatea Tel Drum, dar si ca avertiza mai multe persoane ca sunt anchetate de procurorii DNA. Decizia definitiva a fost data in luna aprilie 2019 de Inalta Curte.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.