ALERTĂ POLITICĂ. Planul-BOMBĂ de DEBARCARE a lui DRAGNEA. Amănunte INCENDIARE


Necazurile se țin lanț de liderul PSD. Politicieni importanți au pus la cale să îl dea jos de la conducere, iar asta se va întâmpla în foarte scurt timp.

Liderul PNL, Ludovic Orban, anunță prioritățile PNL în ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea. Acesta critică atitudinea șefului PSD față de jurnalistul Alex Dima.

În postarea sa de pe Facebook, Orban s-a referit la faptul că Dragnea a chemat la baie un jurnalist. El vorbește despre atitudinea PSD faţă de presa independentă, “care îndrăzneşte să critice sau să pună întrebări incomode, atitudine de cenzor comunist”, şi adaugă: “Zilele lui Dragnea în fruntea Camerei sunt numărate. Vom face ceea ce trebuie cât de curând”.
Orban afirmă, într-o postare pe Facebook, că demiterea lui Liviu Dragnea este prioritate zero pentru PNL.

“Ultima mojicie făcută de Dragnea umple paharul. Să chemi la baie un jurnalist care te întreabă de nerealizarea promisiunilor electorale arată un comportament de interlop, de mardeiaş de la colţul străzii. Arată, de asemenea, atitudinea şefului PSD faţa de presa independentă, care îndrăzneşte să critice sau să pună întrebări incomode, atitudine de cenzor comunist”, susţine Orban.

Întrebat de jurnalistul Alex Dima de la Pro Tv dacă are un sentiment de frustrare pentru că promisiunile electorale nu au fost îndeplinite, Liviu Dragnea a răbufnitt: „Aşa se fac interviurile? Vii cu mine în baie?“ Liderul PSD repetă de mai multe ori această invitaţie.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *