ALERTĂ pentru toți utilizatorii de Facebook! Mesajul pune pe jar peste 2,3 miliarde de oameni. Se ÎNCHIDE Messenger?!

Aplicația Facebook Messenger ar putea fi ștearsă și reintegrată în aplicația-mamă, pentru a se încadra în planurile companiei de integrare a tuturor serviciilor de mesagerie până în 2020.

Cercetătoarea Jane Manchun Wong a descoperit că gigantul tehnic a făcut teste unei noi versiuni a Facebook, care să se potrivească cu planurile acesteia de a integra toate serviciile de mesagerie.

Rapoartele sugerează că pictobrama Messenger va rămâne aceeași, dar va lansa Facebook în momentul atingerii ei și va duce direct într-o zonă denumită „Chat”, mai degrabă decât să conducă într-o zonă complet separată pentru mesagerie.

Acest lucru este foarte similar cu modul în care compania a lucrat înainte ca Messenger să existe ca entitate separată în 2011.

La începutul acestui an a fost dezvăluită și ulterior confirmată informația comform căreia Facebook vrea să alipească aplicației Messenger aplicațiile Whatsapp și Instagram, astfel încât toată mesageria să fie pe o singură platformă, conform The Sun.

Este de așteptat ca integrarea între aplicații să fie finalizată până la sfârșitul acestui an sau la începutul anului 2020.

Aplicațiile vor funcționa în continuare ca aplicații individuale, dar vor avea în comun aceeași arhitectură.

Facebook a confirmat recent că se va conforma solicitărilor Comisiei Europene și ale instituțiilor de protecție a consumatorilor privind clauzele de furnizare a serviciilor. Totodată, compania va clarifica modul de utilizare a datelor utilizatorilor.

„Astăzi, Comisia Europeană şi autorităţile de protecţie a consumatorilor au salutat actualizările aduse de Facebook clauzelor de furnizare a serviciilor sale. Acum, acestea explică în mod clar cum foloseşte societatea datele utilizatorilor în scopul activităţi de creare de profiluri şi în cel al direcţionării publicităţii către utilizatori în scopuri financiare”, se arată în comunicatul Facebook.

De asemenea, clauzele explică în detaliu ce informații despre datele utilizatorilor sunt vândute către terți, cum pot fi închise conturile către utilizatori și din ce motive pot fi dezactivate.

Potrivit ultimelor statistici, Facebook are peste 2,32 de miliarde de utilizatori, lunar, în întreaga Lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.