Alertă pentru România. Moment incendiar în Parlamentul European

Luni va fi o zi de foc pentru România. Dacă în țară se decide soarta lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive, la Strasbourg, în PE, europarlamentarii pun tunurile pe PSD și Viorica Dăncilă.

Luni este o zi grea pentru PSD. La Strasbourg, europarlamentarii vor dezbate, împreună cu reprezentanții Comisiei Europeană, situația respectării principiilor statului de drept în România. La București însă, Liviu Dragnea trebuie să vadă dacă scapă de dosarul angajărilor fictive iar Tudorel Toader are un hop de trecut la Senat, unde se discută moțiunea simplă împotriva sa.

La Strasbourg, luni, începând cu ora 18.00, România va fi vedetă. Din păcate, subiectul nu este unul care să pună într-o lumină favorabilă țara noastră. Europarlamentarii vor dezbate, în plen evoluţia situaţiei din România în ultimele luni, potrivit unui comunicat al instituției. La sfârșitul anului trecut, Parlamentul European şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la ultimele informații privind schimbările din sistemul judiciar. Atunci s-a tras un semnal de alarmă și s-a spus că s-ar putea pune în pericol separarea puterilor şi ar submina lupta împotriva corupţiei.

Citiți și:  Băsescu, declaratie EXPLOZIVA in Parlamentul European. News alert

De remarcat este faptul că Viorica Dăncilă nu va participa la dezbaterea din PE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.