ALERTA! Patru jandarmi, răniți în Brașov după ce au vrut să oblige un urs să poarte mască

Weekend prost pentru membrii brigăzii de jandarmi nr 2 din Brașov după ce o patrulă mai îndrăzneață a încercat să aplice în totalitate prevederile legii. Observând un urs lângă un tomberon, jandarmii au încercat să-l oblige pe acesta să poarte mască pentru a evita răspândirea coronavirusului.

Ursul a fost recalcitrant și s-a făcut că nu pricepe indicațiile venite din partea jandarmeriei așa că bărbații au fost forțați să acționeze. Prima dată au scos chitanțierul cu amenzi, aflat în gâtul ursului alături de mâna unui coleg și apoi au luat-o la fugă pe strada Jepilor în jos chemând întăriri prin stație.

Ursul a continuat urmărirea până pe strada Tâmpei răstimp în care a mușcat din bucile a trei jandarmi. Retrași în cazarmă, jandarmii au proliferat amenințări de la geam în timp ce-și legau rănile și au explicat că uite de-aia e plin de cazuri de covid în țară că nimeni nu respectă legea.

Sursa: TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.