ALERTA. Panul SECRET al L.C.KOVESI pentru a iesi din SCANDALUL MOMENTULUI


O ipoteză de-a dreptul surprinzătoare cu privire la planurile lui Kovesi din următoarea perioadă a ieșit la iveală recent. Un nume important din politică a lansat o serie de informații controversate.

Sergiu Andon, fost deputat al Partidului Conservator, a adus lumină într-o problemă care a trezit interesul tuturor românilor, dintr-o tabara sau alta, în care actorul principal este fosta şefă DNA.

Acesta e explicat, într-o declaraţie pentru Dcnews.ro, că motivele candidaturii lui Kovesi pentru procuror european au un alt scop, acela de a o propulsa drept candidat la preşedinţie.

„Eu cred în ipoteza că tot jocul acesta s-a făcut, nu de dragul magistraturii sau de dragul statului de drept, ci este un mic purgatoriu, o mică spălătorie de imagine pentru doamna Kovesi care apare la acest moment drept controversată. Apoi, cu aureola de candidat sau de deţinător al funcţiei, doamna Kovesi să se poată întoarce drept candidat în alegerile prezidenţiale”, a declarat avocatul Sergiu Andon.

Andon mai consideră că în urma spălării imaginii sale, Laura Codruţa Kovesi ar putea fi un candidat mai atrăgător de simpatii decât Iohannis sau Cioloş, pe partea de dreapta a electoratului.

„Dacă privim din punct de vedere politic, partea de dreapta a electoratului nu are un candidat serios, credibil sau antrenant de simpatii şi nici nu se prefigurează un astfel de candidat. Aşa că, într-o astfel de criză de candidaţi, spălătoria aceasta de imagine, şi reîntoarcerea doamnei Kovesi pe un cal alb… o face un candidat cât de cât mai atrăgător de simpatii decât actualul preşedinte Iohannis sau decât Cioloş”, a adăugat Andon.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile