ALERTA. O fetiţă de 13 ani a dispărut în drum spre şcoală, cu ghiozdanul în spate. Poliţia cere ajutorul de urgenţă

Poliţia Judeţeană Timiş şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale sunt în alertă, după ce o fetiţă de 13 ani, Popov Maria, a dispărut subit în timp ce se ducea spre şcoală.

Fata a dispărut ieri, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic despre ea. Orice ajutor este de folos, orice informaţie este foarte valoroasă pentru găsirea cât mai rapidă a fetiţei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis în această seară de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale fac verificări în vederea găsirii unei fete de 13 ani, dispărută în municipiul Timişoara.

”La data de 1 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, de 13 ani, din Timişoara. La data de 30 septembrie a.c., Popov Maria ar fi plecat de la domiciliul său din Timişoara înspre şcoală, iar până în prezent nu a mai revenit”, se arată în comunicat.

Semnalmentele fetei sunt: înălţime 1.50 m, 50 kg, constituţie robustă, păr brunet, tunsă scurt, ochii căprui şi poartă ochelari de vedere cu ramă de culoare roşie.

La data dispariţiei purta o jachetă culoare închisă, posibil maro, cu dungi albe şi un ghiozdan negru cu flori roşii.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *