ALERTA. O DUBLA CRIMA zguduie Romania. Detalii terifiante

O dublă crimă a avut loc la Vaslui, într-o casă din Zorleni. Două persoane, soţ şi soţie, au fost ucise, apoi făptaşul a încercat să aranjeze totul ca şi când femeia şi-ar fi ucis soţul.

Deşi la o primă vedere aşa ar fi părut, anchetatorii au descoperit anumite amănunte care nu se potriveau, mai ales că locuinţa celor doi era răvăşită, semn că cineva căutase ceva.

Dublă crimă la Vaslui. Soţ şi soţie ucişi în casă, autorul a făcut să pară că cei doi s-au omorât între ei
Doi bătrâni, sot si sotie, au fost gasiti fara suflare în casă de o ruda care îi mai vizita. Cei doi aveau tăieturi groaznice la nivelul capului, iar bărbatul de 86 de ani era prabusit in curte.

Soţia lui a fost găsită şi ea fără suflare, în casă, cu un cutit in mana. Cel mai probabil, atacatorul sau atacatorii au crezut ca ii vor păcăli pe poliţişti.

Se pare ca mobilul crimei il constituie banii, cei doi fiind cunoscuti ca niste oameni gospodari si strangatori. Cercetarea la fata locului este una anevoioasa, locuinta numarand zece incaperi, toate fiind ravasite.

Satenii stau cu teama pana cand oamenii legii vor pune mana pe criminal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.