ALERTA MONDIALA! Intreaga lume, sub AMENINTARE NUCLEARA la început de an!

Liderul de la Phenian și-a reluat amenințările nucleare împotriva Statelor Unite ale Americii și a întregii lumi.

Kim Jong-un a ameninţat, miercuri, că ţara sa va întreprinde o acțiune care va surprinde întreaga lume, transmite agenţia oficială de presă nord-coreeană KCNA, citată de AFP şi Reuters, preluate de Agerpres.

El a spus că, din moment ce Statele Unite continuă manevrele sale militare, Coreea de Nord nu are niciun motiv să prelungească moratoriul asupra testelor nucleare.

Kim Jong Un a mai afirmat că lumea va descoperi o nouă armă strategică.

La începutul lunii decembrie, dictatorul comunist din Coreea de Nord a lansat o altă amenințare la adresa SUA, spunând că le va trimite americanilor un cadou-surpriză .

Citiți și:  Motivul HALUCINANT pentru care Kim Jong-Un a ordonat să fie confiscați toți câinii din Coreea de Nord

Ca răspuns la aceste amenințări, generalul american Mark Milley a declarat: „Coreea de Nord a prezentat o mulțime de lucruri și cred că sunteți de acord cu acest lucru. Iar noi suntem pregătiți pentru orice (…) Coreea este una dintre zonele lumii în care am fost mereu pregătiți la nivel înalt. Suntem pregătiți pentru a apăra interesele Statelor Unite ale Americii, Japoniei și Coreei de Sud”.

Iar consilierul pentru securitate naţională de la Casa Albă, Robert O’Brien, a răspuns și mai dur regimului de la Phenian. „Avem multe instrumente în trusa noastră şi este posibil să impunem ulterioare avertismente regimului de la Phenian”, a afirmat el. „Vom privi îndeaproape situaţia. Bineînţeles că acest lucru ne preocupă”, a adăugat O’Brien.

Citiți și:  Ororile lui Kim Jong-un. Ce a facut de frica virusului

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

582 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile