Alertă mondială! Cel mai puternic om al lumii, în PERICOL

Mai sunt puţin peste două luni până la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, însă Donald Trump se vede pus în faţa unei situaţii cu potenţial foarte mare de risc. Ce pericol îl pândeşte pe liderul de la Casa Albă?

Secret Service este agenţia care se ocupă de paza preşedintelui Statelor Unite ale Americii şi a altor oficiali americani de rang înalt. În prezent, agenţia care îi garantează securitatea lui Donald Trump este puternic afectată de pandemia de coronavirus.

Mai exact, zeci de agenţi ai Secret Service sunt infectaţi sau au intrat în contact cu persoane infectate. Este vorba despre persoane implicate direct în asigurarea securităţii preşedintelui Donald Trump şi a vicepreşedintelui Mike Pence.

Conducerea Secret Service nu a precizat un număr exact al agenţilor infectaţi cu noul coronavirus, iar Casa Albă a făcut un comentariu sec prin care a transmis că ia toate măsurile necesare pentru protejarea oficialilor.

„Niciodată Secret Service nu a fost nevoit să facă faţă unui preşedinte atât de determinat să iasă în faţă indiferent de consecinţe, inclusiv pentru cei din jurul său”, afirmă Ned Price, expert în securitate naţională şi fost analist al CIA. Trump „le cere agenţilor să adauge la riscul profesional care este oricum considerabil, prin elemente care sunt diferite calitativ de cele pentru care s-au angajat”, mai spune acesta, potrivit Washington Post.

În urmă cu două luni, vicepreşedintele american Mike Pence și-a amânat o vizită oficială după ce unii dintre agenții Secret Service au fost testați pozitiv, iar alții prezentau simptome ale bolii.

Trump: Alegerile din 3 noiembrie, visul american versus programul socialist de distrugere a destinului
Donald Trump, actualul preşedinte al Statelor Unite, a acceptat joi seară, în grădinile Casei Albe, nominalizarea drept candidat al Partidului Republican pentru alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie.

„Compatrioţii mei, în această seară, cu inima plină de recunoştinţă şi un optimism fără limită, accept această nominalizare pentru preşedinţia Statelor Unite”, a declarat Donald Trump, în prezenţa a mii de invitaţi, care au ignorat distanţarea socială.

Trump nu a pierdut ocazia să-l atace pe Joe Biden, declarând că rivalul său democrat la prezidenţiale va fi groparul „măreţiei Americii”. Alegerile de la 3 noiembrie se vor juca între „visul american” şi un „program socialist de distrugere a destinului preţios” al Statelor Unite, a mai afirmat Trump.

Liderul de la Casa Albă a criticat programul politic al rivalului său Joe Biden, considerând că acesta are o agendă „made in China” ce va conduce la un declin economic.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *