ALERTA METEO. Vremea se schimba DRAMATIC. Anunțul meteorologilor

Vremea va continua să se răcească uşor. Înnorările vor persista în jumătatea de est a teritoriului, unde precipitaţiile, slabe şi moderate cantitativ, se vor semnala pe arii relativ extinse, mai ales pe parcursul zilei. Pe acest final de săptămână putem spune că vom avea o iarnă autentică, cu tot arsenalul, de la zăpadă, la viscole și avalanșe.

Maximele vor fi cuprinse între -4 și 6 grade Celsius. La deal și la munte își va face din nou simțită prezența ninsoarea, iar în Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Maramureș și în Dobrogea sunt prognozate precipitații mixte.

Vântul va avea intensificări pe crestele montane, unde va sufla cu până la 80 de km/h. Temperatura minimă va coborî până la -10 grade Celsius.

În Capitală vremea se va răci semnificativ și își va face apariția și ninsoarea. Temperaturile vor fi în scădere, astfel că se va înregistra și 1 grade Celsius. Minimele vor fi cuprinse între -2 și 0 grade Celsius.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.