Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
VREMEA

ALERTA METEO. Val de aer rece peste România. Temperaturile scad DRAMATIC de marţi

img 50Un val de aer rece loveşte din nou România! Temperaturile se vor prăbuşi marţi în toată ţara. Vor fi diferenţe chiar şi de peste 10 grade în doar câteva ore, iar vântul o să bată cu putere la rafală. Nu vor lipsi nici precipitaţiile spre sfârşitul săptămânii, însă putem spera la vreme bună în weekendul de Paşte. Aprilie începe totuşi cu surprize plăcute în termometre.

Pe 2 aprilie, temperaturile vor scădea brusc, spun meteorologii. Diferenţele vor fi de peste zece grade Celsius, de la o zi la alta.

În Giurgiu, de exemplu, de la 24 de grade Celsius, temperaturile vor coborî la jumătate.

MEDA ANDREI, meteorolog ANM: La nivelul României vor fi temperaturi maxime cuprinse în general între 8 şi 18 grade. În după-amiaza zilei de marţi, temperatura maximă se va situa doar în jurul valorii de 12 grade.

De vină pentru toate acestea este un val de aer rece care vine din nordul continentului. Aduce cu el şi precipitaţii în special spre sfârşitul săptămânii. Întreaga lună aprilie va fi capricioasă. Însă de Paşte, meteorologii anunţă temperaturi normale.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.