ALERTA METEO.: România se pregăteşte de ZĂPADĂ! Vesti teribile de la meteorologi: Unde loveşte URGIA…

Prognoza meteo anunță temperaturi tot mai scăzute săptămâna viitoare. Putem spune că iarna își intră în drepturi. Joi, 25 octombrie, sunt anunțate primele ninsori în România.

Meteorologii anunță o vreme cu temperaturi negative la munte, ploi, ninsori, lapoviță și ninsori. În zonele de munte, temperaturile maxime nu vor depăși 13 grade Celsius, iar minimele ajung până la – 2 grade Celsius. Vântul suflă slab, cantitățile de apă vor fi între 2 l/m² și 4 l/m². Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata in intervalul 21-28 octombrie.
doctorii

Vremea săptămâna viitoare. Joi, 25 octombrie, prognoza meteo anunță averse mixte de ploaie şi ninsoare, iar sâmbătă, 27 octombrie – lapoviță și ninsoare. Așadar vremea se schimbă radical săptămâna viitoare, iarna își intră în drepturi mai devreme!

În Transilvania se racoreste pana spre o medie in jurul a 12 grade, valoare ce va caracteriza intervalul 25-28 octombrie.Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi in crestere incepand cu 19 octombrie, dar mai ales in perioada 23-28 octombrie.
Maramureş. Din 20 octombrie, vremea va intra intr-un proces de racire, ajungandu-se la 16 grade pe 22 octombrie, apoi pana spre 12 grade in data de 24 octombrie. Dupa aceasta data si pana la sfarsitul intervalului de referinta, variatiile vor fi nesemnificative, inregistrandu-se, in medie, maxime de 11…12 grade. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata in perioada 22 – 28 octombrie.
Moldova. In perioada 15-17 octombrie vor fi 23…24 de grade, apoi, pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza, temperaturile vor scadea pana la 13…14 grade. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi in crestere incepand cu data de 19 octombrie, dar mai ales in perioada 23-28 octombrie.

Muntenia. Vremea se va raci pana spre 16 grade in data de 24 octombrie, valoare ce va caracteriza si perioada 25-28 octombrie. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata in 18, 20 si 21 octombrie si in intervalul 23-28 octombrie.

Oltenia. Valorile maxime vor cobori treptat pana 14 grade in 24 octombrie, pentru ca apoi, pana la sfarsitul intervalului de prognoza, variatiile de la o zi la alta sa nu fie notabile. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata in special in 21 octombrie si in perioada 23 -28 octombrie.

La munte vremea va intra intr-un proces de racire treptata ce va conduce la scaderea maximelor spre 6 grade, in medie, in data de 24 octombrie, apoi pana la sfarsitul intervalului de prognoza variatiile nu vor fi semnificative.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.