ALERTA METEO. Prognoză EXTINSA de vreme rea in Romania

Directorul ANM, Elena Mateescu, a declarat duminică seara, la Antena 3, că este de așteptat ca vremea să se strice din nou, la sfârșitul săptămânii viitoare, după o scurtă pauză de la fenomenele meteo instabile.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea se va strica în toată țara și până miercuri, 8 mai, vom avea perioade cu instabilitate atmosferică accentuată: averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină. De asemenea, vremea se va răci accentuat.

Șefa ANM a spus că joi și vineri vremea se va calma, după care prognozele arată că revin fenomenele de instabilitate.

„Din nou sfârșitul de săptămână din nou va sta sub semnul manifestarilor de vreme instabilă pentru ca estimarile saptamanale pentru intervalul 6-13 mai anticipeaza valori de temparaturi sub normele climatologice si cantitati de precipitatii excedentare la nivelul acestei saptamani si iata ca sunt confirmate deja de prognozele de scurta durata (…) joi si vineri sa spunem ca vom avea o pauza, dar nu excludem apoi noi manifestari de scurta durata, ca weekend-ul o sa aduca din nou aceasta instabilitate”, a spus șefa ANM, Elena Mateescu, la Antena 3.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *