ALERTA METEO IMEDIATA. Cod galben de fenomene periculoase. Vine prapadul!

 

Alertă meteo declanșată de către meteorologi. Specialiștii au anunțat un cod galben de fenomene periculoase. Va fi prăpăd în următoarele ore. Mai multe județe din România vor fi afectate. Autoritățile au fost anunțate și s-au pregătit pentru intervenție.

Se pare că iarna își intră în drepturi. După ce aproape în aproape toată luna decembrie am avut parte de o vreme de primăvară, acum se pare că intrăm direct în iarnă.

Cod galben de ninsori viscolite

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri dimineaţa o atenţionare nowcasting Cod galben de ninsoare viscolită, valabilă în orele următoare, în zona de munte a judeţelor Argeş, Prahova şi Dâmboviţa.

Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, la altitudini de peste 1.800 de metri, în zonele de munte ale judeţelor Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, se va semnala ninsoare viscolită, iar zăpadă spulberată va determina scăderea vizibilităţii sub 100 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum 6 ore, anunță Agerpres.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.