Alerta METEO! Iarna își intră din plin în drepturi! Prognoza pentru perioada urmatoare

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru săptămâna următoare. Potrivit acestora, vremea se va răci în toată țara, temperaturile medii atingând valori apropiate de cele normale pentru această perioadă.

ANM a emis prognoza meteo pentru săptămâna 23-29 noiembrie 2020. Potrivit meteorologilor, vremea se va răci în toată țara, temperaturile medii atingând valori apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cum va fi vremea în săptămâna 23-29 noiembrie 2020

Prognoza meteo România, Banat

În Banat, media temperaturilor maxime va scădea la -1 – 0 grade Celsius. Vor fi ploi slabe în primele două zile ale intervalului.

Prognoza meteo România, Crișana

În Crișana, se întrevede un proces de răcire la nivelul întregii regiuni, astfel că media maximelor se va situa, în general, la -2 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitații va fi relativ ridicată în primele două zile ale intervalului.

Prognoza meteo România, Transilvania

În Transilvania, vremea se va răci, astfel, de la o medie a temperaturilor maxime de 7 – 9 grade Celsius, se va ajunge la 4 grade Celsius. Minimele vor fi preponderent negative, cu o medie de -5…-2 grade Celsius, cele mai scăzute valori, urmând să se înregistreze după 26 noiembrie. Se întrevăd precipitații, cu o probabilitate în creștere.

Prognoza meteo România, Maramureș

În Maramureș, temperatura va fi în scădere, spre o medie a valorilor maxime de 4 -5 grade Celsius. Minimele vor deveni treptat negative, cu o medie de -3…-1 grad Celsius, cele mai scăzute valori, urmând să se înregistreze după 26 noiembrie. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în perioada 23 – 24 noiembrie.

Prognoza meteo România, Moldova

În Moldova, media regională a temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 4 – 6 grade Celsius, iar minimele vor fi în jur de 0 grade Celsius în intervalul 23 – 25 noiembrie și de -3…-2 grade Celsius spre finalul lunii. Probabilitatea de precipitații se va semnala pe arii restrânse.

Prognoza meteo România, Muntenia

În Muntenia, în intervalul 23-25 noiembrie vor fi temperaturi minime în jur de 1 grad Celsius, iar spre finalul lunii media acestora va deveni negativă, la o valoare de -2 grade Celsius. Sunt posibile precipitații, cu o probabilitate în creștere după 23 noiembrie.

Prognoza meteo România, Oltenia

În Oltenia, media temperaturilor maxime va scădea la 6 – 8 grade Celsius, iar minimele vor fi ușor pozitive la început, apoi, în special după 26 noiembrie, media acestora va scădea la -2 – 0 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, cerul va fi parțial înnorat. Temperatura maximă va ajunge la 9 grade Celsius, iar cea minimă la -3 grade Celsius.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, până la finalul intervalului de prognoza, media maximelor nu va mai depăși 8 grade Celsius. Pe timpul nopților, se vor înregistra temperaturi minime în jur de 3 grade Celsius în intervalul 23 – 25 noiembrie și de 0 – 1 grad Celsius spre finalul lunii noiembrie. Probabilitatea de precipitații va fi în general redusă.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.