Alerta! MESAJUL lui Fauci inainte de Craciun

Cel mai mare expert în boli infecțioase din Statele Unite, Anthony Fauci, a atras atenția americanilor asupra riscului la care se vor supune dacă își vor invita rudele apropiate, inclusiv copiii, în vizită de Crăciun.

Dr. Anthony Fauci, cel mai mare expert în boli infecțioase din Statele Unite ale Americii, a declarat că el și soția sa nu își vor vedea cei trei copii de Crăciun și nici de ziua lui, în Ajunul Crăciunului, din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta i-a îndemnat pe americani să procedeze la fel și să nu se întâlnească cu rudele apropiate în preajma sărbătorilor.

„Voi fi doar cu soția mea, punct”, a spus Fauci reprezentanților presei. „Sărbătoarea de Crăciun este o sărbătoare specială pentru noi, pentru că Ajunul Crăciunului este ziua mea de naștere. De Crăciun, copiii mei nu vor veni acasă … E dureros. Acesta este doar unul dintre lucrurile pe care va trebui să le acceptăm pe măsură ce trecem prin acest moment fără precedent”, a mai spus acesta.

De asemenea, Fauci i-a îndemnat pe americani să aibă răbdare și a spus că pandemia este „o situație neobișnuită” care se va termina foarte curând. „Mai mult ca sigur, odată cu distribuirea vaccinurilor, vom reveni la normal până la Crăciunul din 2021”, a mai precizat acesta Fauci, potrivit Fox News.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.