“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Alerta medicala! Vaccin AstraZeneca| Alte nouă cazuri de TROMBOZA și PATRU DECESE raportate în Franța

covid19 vaccines az comm slider

Franța| Îngrijorarea crește în jurul vaccinului anti-Covid de la AstraZeneca. Nouă cazuri noi de tromboză atipică (cheaguri) și două cazuri de tulburări de coagulare asociate serului, cu patru decese suplimentare, au avut loc în Franța în perioada 2-8 aprilie, potrivit autorităților sanitare. De la începutul vaccinării cu AstraZeneca, există „23 de cazuri, inclusiv 8 decese în total” de tromboze atipice și anomalii ale coagulării care au apărut în Franța, potrivit (ANSM). În total, mai mult de 2.725.000 de doze AstraZeneca au fost administrate până pe 8 aprilie.

Dintre aceste cazuri, „21 sunt asociate cu tromboză venoasă cerebrală și / sau tromboză digestivă și două cazuri cu coagulări intravasculare diseminate izolate (DIC)”.

Cele nouă cazuri noi de tromboză atipică se referă la persoane care prezintă „un profil diferit” de cel al cazurilor declarate anterior, notează ANSM. Vârsta pacienților este „mai mare”: „este vorba de patru femei și cinci bărbați cu vârstă medie de 62 de ani, care au prezentat tromboze digestive”.

Vor fi „supuse unei monitorizări speciale”
„Aceste elemente noi vor fi partajate cu EMA (Agenția Europeană pentru Medicamente), ca parte a evaluării europene a acestor efecte secundare. În plus, agenția raportează două „semnale” care vor fi „subiectul unei monitorizări speciale”. „Două potențiale semnale au fost identificate” în urma a „cinci noi cazuri de paralizie facială, dintr-un total de 15 cazuri raportate de la începutul vaccinării”. Pacienții sunt „în proces de recuperare”, specifică ANSM.

Vaccinul AstraZeneca nu mai este administrat celor cu vârsta sub 55 de ani, în Franța. Cei care au primit deja prima doză a serului, vor face rapelul cu Pfizer sau Moderna.

Sursa: .smartradio.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.