Alerta medicala in Romania. Informatie cruntă dezvăluită de doctorul Streinu-Cercel

Doctorul Adrian Streinu-Cercel spune că în acest moment, din lipsa spațiului, are 36 de oameni care sunt pe tărgi la Camera de Gardă de la Matei Balș și pe care încearcă să-i trateze în acest mod.

„În acest moment situația este total scăpată de sub control. Ne învârtim în jurul cozii. Noi trebuie să fim conștienți de faptul că am putea fi purtători ai acestui virus. Trebuie să fim conștienți de faptul că trebuie să purtăm mască de dimineață până seara și că nu trebuie să dam altora acest virus. Guvernul nu ne protejează. Îmi pare rău s-o spun. Atenție, eu nu sunt în campanie electorală, nu mă interesează. Mă interesează sănătatea românilor din această țară. Eu, în momentul de față am 36 de oameni în Camera de Gardă care stau pe tărgi și cărora eu încerc să le asigur oxigen și terapie în așa fel încât să le dau o minimă șansă de supraviețuire,” a spus Adrian Streinu-Cercel la Antena 3.

„Despre asta vorbim în acest moment. Restu’ e politică. Nu mă interesează politica, ci viața oamenilor din această țară,” a continuat Streinu-Cercel.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.