ALERTA MEDICALA! Cocktail devastator intre doua boli, in toamna

Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sănătate a lansat o previziune sumbră, spunând că „sunt raportate focare în creştere în multe state membre.”

Conform celor spuse de comisarul european pentru Sănătate, „cocktail-ul” ar putea prezenta o nouă provocare pentru statele membre ale UE, fiind alcătuit din virusul gripei sezoniere şi infamul coronavirus.

Focare în creştere
„Sunt raportate focare în creştere în multe state membre. Pregătirea este esenţială, în special înainte de lunile de toamnă şi de iarnă”, a transmis Stella Kyriakides, potrivit hotnews.ro

„Trebuie să ne protejăm economiile, societăţile şi cetăţenii noştri împotriva unui nou val, precum cel pe care l-am experimentat în lunile anterioare şi împotriva interacţiunii gripei sezoniere cu Covid-19. Eu numesc acest lucru un efect de cocktail”, a adăugat comisarul european pentru Sănătate.

Bilanțul pandemiei de coronavirus la nivel mondial
Peste 13.178.180 de cazuri de infecţie cu coronavirus au fost diagnosticate oficial în 196 de ţări şi teritorii de la începutul pandemiei, dintre care cel puţin 7.096.000 sunt considerate vindecate în prezent.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *