ALERTA MAXIMA in PSD. Firea l-a TURNAT pe Dragnea! Breaking news


Primarul General al Bucureștiului, Gabriela Firea, își continuă ofensiva la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Edilul Capitalei îl acuză pe Dragnea de faptul că prin tăierea bugetului Capitalei cu 25% va afecta și viața votanților PSD, dar și a celor care au venituri mai mari, adică a persoanelor cu profesii liberale.Gabriela Firea l-a atenționat pe Liviu Dragnea că dorința de a se răzbuna pe ea se va întoarce împotriva liderului PSD la următoarele alegeri. L-a acuzat că se comportă că un dictator.

„Cei pe care îi lovește acum Dl Dragnea prin tăierea furibundă a Bugetului Primăriei Capitalei cu 25% nu sunt numai prezumtivii votanți de stânga. Ci sunt și cei care au profesii liberale și chiar și cei care au venituri mai mari (..) Dl. Dragnea ne lovește cu ură și manie proletară pe toți, fără niciun discernământ.”, a scris pe Facebook, vineri, Firea.

„Politic vorbind, Dl Dragnea are atât de mulți consultanți bine plătiți care ies și public la bătaie cu baioneta să taie capul oricui nu-i aduce osanale Liderului Maxim, încât mă întreb cum de nimeni nu îi explică faptul că serviciile publice se adreseaza tuturor.

Dar, în dorința de a-mi aplica mie o corecție, el pedepsește și simpatizanții partidului pe care îl conduce. Inteligentă strategie! Ce seamănă acum va culege la următoarele alegeri, cu siguranță”, a mai adăugat Firea
Gabriela Firea i-a apostrofat și pe analiștii politici pe care îi consideră apropiați de Liviu Dragnea și de PSD.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.