Alertă maximă în oras. Un bărbat care agresează femei umblă liber pe stradă. Sunați la 112 dacă îl vedeți

Poliția Capitalei îi roagă pe bucureșteni să sune de urgență la numărul de urgență 112, dacă îl recunosc pe băbartul din imagine.

Acesta este acuzat că a agresat sexual o femeie care se întorcea acasă, de la serviciu. Agresiunea ar fi avut loc în scara blocului în care femeia locuiește. „Poliţiştii Secției 21 au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără, la data de 22 iulie 2020, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în scara blocului de domiciliu, din sectorul 6, a fost agresată de un bărbat necunoscut, care a venit din spatele acesteia şi i-a introdus mâna sub rochie, atingând-o în zona intimă, după care a fugit. Cei care îl recunosc pe bărbat sunt rugați să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție”, transmit cei de la Poliția Capitalei.

Imediat după agresiune, femeia a sunat la 112 și a cerut ajutorul Poliției Române pentru a-l identificat pe făptaș. Victima le-a spus polițiștilor cum este îmbrăcat agresorul sexual, după care oamenii legii au parcurs mai multe trasee în căutarea de imagini surprinse de camerele de luat vederi montate pe domeniul public.

Alt agresor sexual arestat

În urmă cu două zile, judecătorii din București au dispus arestarea unui bărbat, care pretindea că este medic, iar din această calitate ar fi violat mai mulți minori.

Un bărbat de 37 de ani din Bucureşti care pretindea că este medic şi care este suspectat de mai multe acte de agresiune sexuală şi viol asupra unor minori a fost reţinut de poliţişti. Anchetatorii i-au percheziţionat locuinţa, unde au găsit instrumentar medical, dar şi ştampile şi alte înscrisuri.

„La data de 21.09.2020, la o secţie de poliţie s-a prezentat o persoană, însoţită de fiul său minor, care a reclamat faptul că în urmă cu câteva zile, băiatul ar fi fost agresat sexual de către un bărbat, care s-a prezentat ca fiind medic şi care l-a atins în zonele intime. Din datele furnizate la acel moment reieşea faptul că minorul a fost condus la adresă de către un alt băiat, de vârstă apropiată.

În urma audierilor şi probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul s-ar fi prezentat drept medic, afişând în acest sens şi un anumit instrumentar medical, şi ar fi procedat la anumite examinări corporale asupra minorilor, precum şi la alte gesturi şi acte de natură sexuală. Activitatea de cercetare penală a condus la identificarea bărbatului, astăzi fiind pus în aplicare un mandat de percheziţie la locuinţa sa”, a transmis Poliţia Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.