Alertă maximă în Bucuresti si alte sapte judete! Autoritățile au transmis un mesaj de avertizare a populației

Vineri după amiază, telefoanle bucureștenilor au zbârnâit alarmant. Un mesaj de alertă extremă a fost anunțat de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU).

Este un avertisment major pentru locuitorii Capitalei după ce nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) a ajuns la unul extrem de ridicat, peste 2 la o mie de locuitori.

„Atenție! În municipiul București nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori. RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtați corect MASCA, acoperind nasul și gura. Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile. Mențineți IGIENA MÂINILOR, evitați contactul cu suprafețele comune și DEZINFECTAȚI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs. să respecte cu strictețe regulile! DSU – IGSU”, se arată în msajul DSU.

Oficialii IGSU au transmis,pentru evz.ro, că msajul a fost trimis și în alte șapte județe ale țării, cu excpția faptului că nivelul de răspândire a virusului este de 1,5 la o mie de locuitori.

Cele șapte județe sunt:Alba,Bacău,Iași,Neamț, Teleorman, Vâlcea și Vaslui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *