Alertă maximă în Bucuresti si alte sapte judete! Autoritățile au transmis un mesaj de avertizare a populației

Vineri după amiază, telefoanle bucureștenilor au zbârnâit alarmant. Un mesaj de alertă extremă a fost anunțat de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU).

Este un avertisment major pentru locuitorii Capitalei după ce nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) a ajuns la unul extrem de ridicat, peste 2 la o mie de locuitori.

„Atenție! În municipiul București nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori. RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtați corect MASCA, acoperind nasul și gura. Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile. Mențineți IGIENA MÂINILOR, evitați contactul cu suprafețele comune și DEZINFECTAȚI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs. să respecte cu strictețe regulile! DSU – IGSU”, se arată în msajul DSU.

Oficialii IGSU au transmis,pentru evz.ro, că msajul a fost trimis și în alte șapte județe ale țării, cu excpția faptului că nivelul de răspândire a virusului este de 1,5 la o mie de locuitori.

Cele șapte județe sunt:Alba,Bacău,Iași,Neamț, Teleorman, Vâlcea și Vaslui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *