“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

ALERTĂ MAXIMĂ: Feriți-vă de acești țigani periculoși care vă bat la ușă! Au comis numeroase înșelăciuni!

gabori burlane

Câțiva bărbați de etnie tiganeasca, care au în jur de 40 de ani, ar fi comis mai multe înșelăciuni, după ce au bătut pe la ușile unor oameni prostindu-i că le prestează diverse servicii contra unor sume ”modice”, care s-au dovedit mici averi.

Conform unei alerte transmise de Poliția Locală Pecica, sunt vizați în special bătrânii, care pot fi înșelați sau chiar tâlhăriți mai ușor.

”Găsesc diferite pretexte – cum ar fi mici reparații la acoperiș, înlocuiri de țiglă (despre care spun, spășiți, că au spart-o din greșeală, în timp ce lucrau la vecin, ceea ce evident este o minciună, pentru că nu au lucrat la nici un vecin!), înlocuirea unei mici bucăți din streașină și altele asemenea – promit că vor face lucrarea foarte ieftin dacă nu chiar gratis, iar odată intrați în curte, victima nu mai are nicio șansă. La început vine doar unul, apoi, când biata victimă deschide poarta, mai apar încă doi sau trei haidamaci și se pun pe lucru. Pentru o țiglă spartă, decopertează zeci de metri din acoperiș, pentru un metru de streașină, dau jos toate jgheaburile de la casă și așa mai departe”, avertizează polițiștii.

Victima – aleasă cu grijă, mai ales dintre persoanele singure și vârstnice – sunt urmărite peste tot, inclusiv în casă și nu pot da nici măcar un telefon.

Apoi, urmează decontul: adică, pentru o „mică reparație gratuită” i se cer victimei mii de lei, iar dacă face greșeala de a scoate la vedere gentuța cu banii agonisiți cu anii, indivizii nu se jenează să pună mâna pe toți banii!

”Nu vă încredeți în vorbele și promisiunile lor! Acești indivizi sunt versați, au învățat să vorbească frumos, știu să mintă, dar lovesc fără milă! Nu intrați în vorbă cu ei, nu le deschideți poarta și, mai ales, nu-i lăsați să scape! Anunțați-ne imediat!”, este apelul oamenilor legii.

Se pare că există două astfel de echipe care acționează în țară, fiecare fiind formată din trei sau patru persoane. Una dintre aceste echipe circulă cu o mașină de culoare gri metalizat, pe care o parchează în apropierea locuinței victimei, în așa fel încât aceasta să nu-i poată vedea numărul de înmatriculare. (Sursa: Ziua de Vest)

VEZI SI: Decât să pui botul la țiganii cu jgheaburi, mai bine lasă-le dracu’ așa!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.