ALERTA MAXIMA DUPA CE AMBASADA AMERICII A FOST LUATA CU ASALT DE RACHETE! Trump, după atacul asupra ambasadei: „Vom răspunde rapid, deplin şi disproporţionat”

Donald Trump, preşedintele Americii, a anunţat, după atacul cu rachete asupra ambasadei din Bagdad, că „Statele Unite vor răspunde rapid, deplin şi poate disproporţionat”.

Trump a postat pe twitter la câteva minute după ce a fost făcut public atacul din capitala Irakului un mesaj de ameninţare asupra celor care lovesc cetăţeni americani.

„Aceste postări media vor servi drept notificare către Congresul Statelor Unite, în cazul în care Iranul va lovi orice persoană sau țintă a Statelor Unite, Statele Unite vor răspunde rapid și pe deplin și poate într-o manieră disproporționată. Un astfel de aviz legal nu este necesar, dar este dat totuși!”, a scris Trump

Un atac cu rachete asupra ambasadei americane de la Bagdad a fost lansat duminică seara, fiind raportate victime în rândul civililor din zona vizată.

Cel puţin cinci rachete au lovit duminică în Zona Verde din Bagdad, capitala Irakului, foarte aproape de ambasada Statelor Unite. Conform 911 Breaking News, au fost raportate victime în rândul civililor din zona bombardată.

Potrivit presei locale, o rachetă a aterizat în râul de lângă ambasada americană. Atacul nu a fost deocamdată revendicat.

Atacul a avut loc pe fondul tensiunilor crescute între Statele Unite și Iran, în urma uciderii generalului Qasem Soleimani.

Vezi: VAL DE ATACURI CU RACHTE ASUPRA AMERICANILOR LA BAGDAD!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.