ALERTA. Marcel Vela, strans cu usa in Parlament: ‘Cine a dat acest ordin? Preşedintele? Premierul? Dumneavoastră?’

Senatorul PSD Titus Corlăţean i-a transmis, marţi, la dezbaterea moţiunii simple, ministrului de Interne, Marcel Vela, că este în această funcţie datorită votului social-democraţilor şi l-a acuzat că nu a luat măsuri pentru gestionarea pandemiei încă din decembrie şi ianuarie, când apăruseră informaţii despre gravitatea coronavirusului.

„Am ascultat cu dezamăgire ce aţi spus în anumite puncte, sunteţi ministru de Interne datorită votului PSD pentru că am ştiut atunci să trecem peste ce ne separă, nu aveam niciun fel de încredre în capacitatea Guvernului de a conduce această ţară, ţara în pandemie avea nevoie de un guvern funcţional”, a spus Corlăţean.

El l-a întrebat pe Marcel Vela care este baza juridică care a permis „Operaţiunea Sparanghelul” pe plan intern şi cine a dat acest ordin.

„Cine a dat acest ordin? Preşedintele? Premierul? Dumneavoastră? Dacă nu există o bază juridică şi nu e un acord româno-german au fost încalcate ordonanţele militare şi hotărârile Parlamentaului”, a mai spus Corlăţean.

Sursa: stiripesurse.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

606 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile