Alertă! Ludovic Orban anunţă măsuri speciale după 15 mai


După întâlnirea cu specialiştii care coordonează acţiunile de limitare a epidemiei cu noul coronavirus, premierul Ludovic Orban a anunțat că vor fi analizate mai multe măsuri de relaxare a interdicţiilor impuse pe perioada stării de urgenţă. Şeful Guvernului a spus, de pildă, că este posibil ca școlile din România să fie dotate cu termoscanere înainte de a intra la muncă sau la școală.

„Am participat la întâlnirea consiliul de suport care conține specialiști în domeniul epidemiologic, medici infecționaști, reprezentanți ai principalelor instituții, care fac analize și furnizează elemente pentru decizii. A fost o discuție dedicață în principal unei analize dedicate măsurilor de relaxare viitoare.

Este clar că trebuie să facem o inventariere a măsurilor luate odată cu debutul epidemiei și după declararea stării de urgență și să facem o analiză a acestor măsuri ș să stabilim niște criterii cât se poate de obiective cu privire la cadența măsurilor de relaxare.

Pe fiecare măsură de relaxare va exista o analiză serioasă și care va cuprinde un set de măsuri de relaxare. S-a discutat posibilitatea realizării unui triaj la locul de muncă sau la școală prin intermediul termometrelor electronice. E nevoie de o dotare. Să se poată lua temperatura și persoanele cu temperatura peste 37 de grade să nu fie lăsate la muncă”, a declarat Orban.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.